Δευτέρα, Ιανουαρίου 1
Μητσους αι νιντ ε μπακαπ...!!!
Αν και δε θα με χαρακτηριζα φανατικο της τηλεορασης, μιας και ο μεσος ορος παρακολουθησης δεν ξεπερνα τις 12 ωρες εβδομαδιαιως, μου αρεσει να παρατηρω καποιες φορες τις διαφημισεις που δειχνει το "χαζοκουτι" (σαν μικρο παιδακι που ειμαι και εγω με συνεπαιρνουν τα χρωματα, η μουσικη, τα τοπια, η βλακεια κλπ κλπ) .Τα τελευταια χρονια ειναι πια "παραδοση" καποιες εταιριες να δημιουργουν πραγματικα εξυπνα και αστεια διαφημιστικα σποτακια, που φυσικα αποσπουν και περισσοτερο απο ολα την προσοχη μου.Χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελουν τα σποτακια της ΝΟVA, του ΟΠΑΠ και της Q, ενω καταπληκτικα ειναι και τα 2 σποτακια ενος ραδιοφωνικου σταθμου της Αθηνας,που προβαλλονται αυτη την εποχη, ονοματι DERTI, και τα οποια μας "διδασκουν" πως θα χωρευουμε σωστη ζεμπεκια ή πως θα πεταμε με το σωστο τροπο τα λουλουδια στον εκαστοτε αοιδο ωστε αυτα να πετυχαινουν το στοχο τους.

Ειμαι λοιπον περιεργος (τι αλλο...;) να μαθω ποιο θεωρειτε εσεις ποιο πετυχημενο σποτακι τα τελευταια χρονια (ας μην παμε καλυτερα στο "Ακακιε, τα μακαρονια να ειναι ΜΙSΚΟ"!! Κατι πιο προσφατο!).Κατα τη δικη μου παντα ταπεινη (λεμε τωρα) γνωμη τα 3 πιο πετυχημενα ηταν (χωρις συγκεκριμενη σειρα) :

1.Το "Savva, kafe????" της NOVA.
2.Το "Μην το πεις ουτε του παπα!!!" της Q και
3.Το "Που ειναι η...γυαλα,ΟΕΟ;;;" του ΟΠΑΠ (κυριως ραδιοφωνικα)

Για εσας;;; Ελατε μην κρυβεστε! Ξερω πολυ καλα πως ολοι σας βλεπετε διαφημισεις!!!
 
συνέταξεν Eddie_ at 1/01/2007 09:24:00 μ.μ. | Ανάγνωση |


3 Comments:


  • At Πέμ Ιαν 04, 04:00:00 π.μ., Blogger diastimata

    Συμφωνό με το Σάββα καφέ. Προσθέτω τον Ταρζάν της Q (στην τσίτα είμαστε, στην τσίτα;),τον κουρέα κολλημμένο με την μπάλα και το -Έλα, ο άντρας (της Λωξάντρας; Τι κάνεις Νικολάκη;). Έτσι στα γρήγορα.

     
  • At Πέμ Ιαν 04, 08:18:00 μ.μ., Blogger Eddie_

    Xaxaxa diastimata!!!Exeis dikaio!Pws eixa ksaxasei ti Lwksandra!!!!

     
  • At Παρ Ιαν 19, 10:59:00 μ.μ., Blogger elda

    1oν.πουτ τε κοτες νταουν ..της nova
    2ον.αντιλαλουν οι ρεματιες..Q σου λεβεντημ΄..της Q
    3ονΜητσο i need a backyp!!της nova
    και φυσικα όλες του johnny!!